lees verder >

Ik ben Astrid, het gezicht achter de camera. Ik ben 24 jaar, woon in Ede en in augustus 2022 ben ik zelf getrouwd en heb ik mogen ervaren hoe dat is, dat vond ik echt een feestje om te regelen.

Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen. Maar met een avondje even helemaal niks, de kachel aan en een lekker theetje op de bank maak je me ook gelukkig. Verder houd ik van lekker buiten zijn, spelletjes doen, op reis gaan, avondjes met vrienden, ons huis inrichten en de meubels elke week weer een ander plekje geven (oeps!), lekker eten en kringlopen vind ik ook heerlijk.

Hi, ik ben Astrid.
Gezelligheidsmens, enthousiast en dol op het gouden uurtje

Over mij

Het allerleukst vind ik om creatief bezig te zijn en altijd maar weer op zoek te gaan naar het mooie licht, de spontane momenten, de liefde, emoties en de fijnste details. En dan vooral niet te geposeerd, maar juist precies hoe het is en hoe jullie zijn. Ik vind het heerlijk om alle bijzondere momenten vast te leggen, maar ook zeker de momenten waar jullie niet eens van door hebben dat ik ze heb vastgelegd. Ik kan zeker zeggen dat deze hobby een beetje uit de hand gelopen is, maar zeker niet in negatieve zin! Van je hobby je werk maken is fantastisch!


In het dagelijks leven sta ik voor de klas en naast die passie voor het onderwijs begon ik mijn creativiteit te ontdekken in fotografie. Ik ben ooit begonnen met het fotograferen met mijn eerste camera van onze huisdieren en heel veel familie en vrienden die model "mochten" staan zodat ik lekker kon oefenen. En nu, een paar camera's, heel veel verschillende shoots en bruiloften en veel meer ervaring verder heb ik mijn eigen bedrijf en word ik enorm enthousiast van alle lieve bruidsparen, stellen en gezinnetjes die mij boeken!

Het allerleukst vind ik om creatief bezig te zijn en altijd maar weer op zoek te gaan naar het mooie licht, de spontane momenten, de liefde, emoties en de fijnste details.

Ontdek mijn aanbod

Ik ben erachter gekomen waarom ik fotografie nou zo leuk en belangrijk vind. Door de jaren heen heb ik veel mensen vast mogen leggen. Vooral wat ik dan terug hoor van alle lieve mensen die ik heb mogen fotograferen blijft hangen.

Hoe waardevol mensen de foto's vinden om te hebben en te delen, aan de muur te hangen, in een fotoboek te plakken.. En elk jaar weer zie ik allerlei foto's langs komen van shoots of bruiloften die ik heb vast mogen leggen, hoe bijzonder is dat?

Ik zou het waanzinnig vinden als ik voor jullie ook herinneringen vast mogen leggen. Klik hieronder voor meer informatie wat ik voor jullie kan betekenen!


Wat ik belangrijk vind? Spontane, pure beelden, emotie en de details.

Spontane foto's, niet geposeerd maar juist zoals jullie zijn. Samen struinen door de bossen, het strand of de hei. Niet bang dat je haar door de war gaat of je schoenen vies worden? Ik ga mee!

Mijn favorieten

Shooten tijdens het gouden uurtje! Het allermooiste licht van de dag.

Mijn favorieten

Een bruiloftsdag vol met liefde, jullie dag ingedeeld zoals jullie willen met ruimte voor spontane momenten. Genieten!!

Mijn favorieten

Mijn favorieten

Nu jullie iets meer weten over mij, ben ik benieuwd naar jullie! Neem hieronder contact met me op en vraag de trouwbrochure aan.

Ik kan niet wachten jullie verhaal vast te leggen!