Aanbod

info & tarieven

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

01
True love conquers all

~ +/- 45 minuten

~ locatie naar keuze

~ minimaal 40 beelden in hoge resolutie

~ brochure inclusief kleding- en locatie advies

~ exclusief reiskosten (0,35ct/km)

meer informatie

Hoe leuk en waardevol om samen mooie foto's te hebben? Een leuke ervaring, en nog leuker om hier achteraf op terug te kijken! Ik leg jullie op een ongedwongen manier vast, waarin ik vooral wil dat jullie je op je gemak voelen. Het liefst leg ik jullie vast tijdens het gouden uurtje: het allermooiste licht van de dag!

189,-

Liefde

Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een ander moment in overleg. 

02

~ +/- 45-60 minuten

~ locatie naar keuze

~ minimaal 40 beelden in hoge resolutie

~ brochure inclusief kleding- en locatie advies

~ max. 5 personen

~ exclusief reiskosten (0,35ct/km)

meer informatie

Is het weer tijd voor nieuwe gezinsfoto's? Ook (kleine) gezinnetjes leg ik graag vast. Tijdens de shoot nemen we de tijd en geef ik jullie wat aanwijzingen en kleine opdrachtjes en ondertussen klik ik lekker door, gewoon zoals het is en jullie zijn. De locatie mogen jullie helemaal zelf kiezen, maar ik kan jullie uiteraard helpen met het vinden van een mooie plek!

210,-

Gezin

Bij regen wordt de shoot verplaatst naar een ander moment in overleg. 

03

~ +/- 60 minuten

~ de shoot vindt plaats bij jullie thuis

~ minimaal 40 beelden in hoge resolutie

~ brochure inclusief kleding- en locatie advies

~ exclusief reiskosten (0,35ct/km)

meer informatie

Kleine voetjes, handjes, vingertjes, alles is nog zo klein.. Maar voor je het weet zijn ze groot! En daarom is het juist zo leuk om deze tijd, zo vlak na de geboorte vast te leggen. De shoot kan al snel na de geboorte plaatsvinden, tussen de 1 en 3 weken, wanneer ze echt nog heel klein zijn. Maar dit kan natuurlijk ook later, wanneer jullie misschien al wat meer ritme hebben. Een newbornshoot vindt vaak plaats bij jullie thuis, in de vertrouwde omgeving. 

199,-

Nieuw leven

Bij een newbornshoot is voldoende licht nodig. Wanneer het donker weer buiten is verplaatsen we de shoot in overleg.

Samuel + Melissa

Super fijne fotoshoot gehad met Astrid! Hele ontspannen sfeer wat maakte dat de foto's echt heel goed zijn gelukt. Astrid gaf ons super fijne tips wat leuk was op een foto, maar ook de ruimte wat we zelf graag wilden. Het was heel moeilijk kiezen welke foto's we op social media wilden delen, zo goed zijn ze gelukt. Heel blij mee!

"Hele ontspannen sfeer wat maakte dat de foto's echt heel goed zijn gelukt"

Familie Boonzaaijer

Wij hebben een ontzettend fijne en ontspannen newborn shoot gehad met Astrid. Ze is heel rustig en doet het goed en relaxt met de andere kinderen die erbij zijn, stelt ze echt op hun gemak. Geeft geeft goede tips en aanwijzingen op een heel prettige manier. Echt een aanrader en super blij met het resultaat!

" ... een ongedwongen en fijne sfeer!"

Ik ga aan de slag met het selecteren en bewerken van de foto's. Na 3-4 weken krijgen jullie de foto's via een online galerij.

04. Editing en oplevering

Yes, de dag is aangebroken. Mocht het deze dag regenen hebben we van tevoren nog even contact of het door kan gaan. Tijdens de shoot geef ik jullie allerlei kleine opdrachtjes en maken we er wat gezelligs van!

03. Dag van de shoot

Leuk dat jullie een shoot willen boeken! We plannen een datum en jullie ontvangen een uitgebreide brochure met daarin kleding- en locatie tips. 

02. De voorbereiding

Op deze pagina vind je meer informatie over de love- en gezinshoots. Wil je een shoot boeken? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

01. Aanvraag shoot

shoots

mijn werkwijze bij

FAQ

Wat leuk! Je kan een aanvraag indienen onderaan deze pagina. Vermeld zoveel mogelijk info zoals de soort shoot die je wilt boeken, of je al enkele data in gedachten had, wie er naar de shoot komt, etc. Tot snel!

5. Ik ben klaar om te boeken. Wat nu?

Nee ik lever geen RAW beelden, jullie krijgen een zorgvuldig uitgezochte gallerij aan bewerkte beelden van mij. Ik heb een eigen stijl en mede door de bewerking achteraf zie je deze terug in jullie foto's. In de nabewerking zit veel werk en deze beelden krijgen jullie dan ook!

4. Krijgen we ook alle RAW foto's?

Wanneer jullie een shoot bij mij boeken, stuur ik een brochure op met daarin allerlei tips wat mooi is in combinatie met elkaar op de foto. Daarnaast heb ik enkele jurken die je kan lenen.

3. Wat moeten we aan tijdens de shoot?

Voor love- en gezinshoots raad ik je aan om ongeveer 2 maanden van tevoren te boeken. Zeker in het voorjaar en de zomer heb ik beperkte plekjes voor shoots in verband met bruiloften. In de herfst en winter heb ik meer plek voor shoots.

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

Wanneer het bewolkt is gaat de shoot gewoon door. Bewolking is eigenlijk meer gewenst dan shooten met felle zon. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor de shoot.

1. Wat als het op slecht weer is op de dag van de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Wil je een shoot boeken? Stuur me een berichtje en ik kom zo snel mogelijk bij je terug!

Boek jouw shoot