Aanbod

info & tarieven

Capturing moments from today... creating memories for a lifetime.

True love conquers all

Wat is inclusief?

Jullie gaan trouwen! Wat leuk, van harte gefeliciteerd! En nu mogen jullie van alles gaan regelen, van de trouwlocatie tot de uitnodigingen, jullie trouwkleding... En uiteraard ook een trouwfotograaf! Wat zou ik het ontzettend tof vinden om jullie deze dag vast te mogen leggen. Mee te mogen op jullie bijzondere dag en jullie en alle gasten op elk moment van de dag vast te leggen. We plannen van tevoren een kennismakingsgesprek waarbij we elkaar wat beter leren kennen en delen jullie hoe je dag eruit gaat zien. 

Op de dag zelf ben ik aanwezig vanaf het moment dat jullie mij boeken. Veel bruidsparen kiezen ervoor om aan het begin van de dag, na het klaarmaken en de eerste ontmoeting tussen jullie, samen de fotoshoot te doen. Misschien in het begin wat onwennig voor jullie, maar ik geef allerlei opdrachtjes en aanwijzingen waardoor je al gauw niet meer merkt dat er foto's worden gemaakt. Een fijn moment waarbij jullie nog even samen kunnen zijn en ik jullie vast leg. Zodra de dag begint met de daggasten begeef ik mij op de achtergrond en leg ik alle momenten voor jullie vast. Ik houd van spontane beelden, ik ga op zoek naar de emotie en houd van details. 

Met heel veel liefde leg ik jullie mooie dag vast! De prijzen beginnen vanaf 1299,- voor 6 uur fotografie. Natuurlijk is dit uit te breiden naar meer uren. Daarnaast is het ook mogelijk om een trouwalbum na te bestellen.

Vraag hieronder vrijblijvend de brochure aan voor meer informatie over mijn werkwijze en mogelijkheden!

Vanaf 1299,- voor 6 uur*

Bruiloften

~ een gezellig kennismakingsgesprek

~ 6 aaneengesloten uren fotografie

~ ruime preview binnen een week

~ 300+ beelden in hoge resolutie 

~ mogelijkheid om een trouwalbum na te bestellen

~ meer uren bij te boeken

~ korting op een pre-weddingshoot

* Deze prijs is een vanaf prijs. Neem gerust contact op voor gedetailleerde prijsinformatie!

als je voor mij kiest...

... krijgen jullie een enthousiaste fotograaf die zich mengt tussen jullie gasten

... krijgen jullie spontane, pure en niet geposeerde kijk-in-de-camera beelden

... krijgen jullie beelden met natuurlijke, warme kleuren in de foto's

... krijgen jullie beelden die jullie hele verhaal vertellen: sfeer, details, de gasten en jullie liefde

... denk ik graag mee en geef ik tips voor jullie bruiloft

Na de bruiloft ontvangen jullie binnen een paar dagen een preview. Hierna ga ik aan de slag met de rest van de foto's en deze ontvangen jullie binnen 10 weken. Ook hebben jullie de mogelijkheid om een trouwalbum na te bestellen.

05. Editing en oplevering

Een aantal weken voor jullie grote dag ontvang ik graag jullie draaiboek met alle tijden en adressen erin. Eventueel bellen we nog even over de laatste details!

04. De grote dag

Wanneer jullie na dit gesprek mij willen boeken als jullie trouwfotograaf stuur ik jullie een mail met een korte vragenlijst en de verdere informatie. Na akkoord op de offerte en de aanbetaling staat jullie dag gereserveerd!

03. Reservering

Wanneer jullie enthousiast zijn geworden en meer willen weten naar alle mogelijkheden, plannen we een kennismakingsgesprek in, online of bij mij thuis in Ede.

02. Kennismakings-
gesprek

Gaan jullie trouwen en benieuwd naar mijn werkwijze? Vraag dan via het contactformulier de trouwbrochure aan!

01. Aanvraag trouwbrochure

bruiloft

mijn werkwijze bij een

Leon + Ellen

Wat waren wij blij met Astrid als fotografe op onze bruiloft! Wij hadden geen betere fotograaf kunnen bedenken. De foto’s zijn echt mooi geworden, ze had goede ideeën voor de foto’s tijdens de fotoshoot, maar heeft ook veel leuke spontane foto’s gemaakt van onder andere de gasten. Daarnaast is ze erg vrolijk en spontaan, wat goede sfeer met zich meebracht. Ook was de communicatie erg fijn, en was alles zoals afgesproken, erg betrouwbaar dus. Al met al zouden we haar aanraden!

"Wij hadden geen betere fotograaf kunnen bedenken"

Hermen + Renate

" Ongemerkt heeft ze overal foto’s van gemaakt tijdens de dag"

Astrid heeft onze bruiloft gefotografeerd afgelopen september en we zijn superblij dat we haar als fotograaf hadden! Ze heeft leuke ideeën en is heel fijn aanwezig. Ongemerkt heeft ze overal foto’s van gemaakt tijdens de dag. Tijdens golden hour nog een extra shoot gedaan, voor het mooie licht. We zijn heel erg blij met de foto’s! Mooie sfeer en kleuren. Ze zijn supermooi geworden! Bedankt!!

FAQ

Wat leuk! Meer informatie over mijn werkwijze, tarieven en het vervolg hiervan kun je vinden in mijn trouwbrochure. Deze kan je hieronder aanvragen.

5. wij zijn benieuwd naar jouw werkwijze, wat nu?

Nee ik lever geen RAW beelden, jullie krijgen een zorgvuldig uitgezochte gallerij aan bewerkte beelden van mij. Ik heb een eigen stijl en mede door de bewerking achteraf zie je deze terug in jullie foto's. In de nabewerking zit veel werk en deze beelden krijgen jullie dan ook!

4. Krijgen we ook alle RAW foto's?

Jullie ontvangen binnen een paar dagen vast een preview van jullie dag! De volledige trouwreportage ontvangen jullie binnen 10 weken via de post in een luxe usb-box.

3. Hoelang duurt het voordat we de foto's krijgen?

Voor bruiloften is het belangrijk dat je op tijd boekt, een jaar tot halfjaar van tevoren is fijn. Maar soms heb ik last minute ook nog plek! De populairste maanden zitten snel vol, met name in het voorjaar en de zomer. Zeker weten of jullie datum nog beschikbaar is? Stuur me gerust een berichtje!

2. Wanneer kan ik het beste boeken?

Ik zou er natuurlijk het liefst voor zorgen dat er sowieso een zonnetje schijnt, maar het blijft Nederland en regen is altijd een optie. Maar dat hoeft absoluut geen probleem te zijn. Er zijn prachtige locaties beschikbaar waar je ook binnen de mooiste foto’s kunt maken. En zijn jullie niet bang voor een beetje regen: doorzichtige paraplu mee en je hebt de leukste foto's. Anders raad ik je aan om wel een back-up locatie te hebben. Ik denk graag met jullie mee!

1. Wat als het op slecht weer op onze bruiloft tijdens de shoot?

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.

Bedankt!

Ik vind het onwijs leuk om meer over jullie en jullie trouwplannen te horen. Wanneer jullie onderstaand formulier invullen neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op. 

let's meet!