lees verder >

Het is dat ik niet zo dichtbij het strand woon, maar anders zou ik veel vaker hier willen shooten! Zo’n heerlijke plek, mooi licht en verschillende leuke plekjes. Daarom extra genieten als ik daar een shoot heb, ik rijd er namelijk met liefde heen! Dusss, een shoot boeken bij het strand? I’m in!

Diederik & Sara

Liefde

lees verder >

Een onwijs mooie, warme september bruiloft: wat een geluk! In september weet je het maar nooit, het kan nog een heerlijke zomerdag zijn maar het kan ook al richting de herfst gaan.. Gelukkig was het op de dag van Hermen en Renate stralend weer. We begonnen de dag bij Renate thuis, waar het gezellig druk […]

Hermen & Renate

Bruiloft

lees verder >

Een fantastische loveshoot op deze mooie locatie met een prachtige zonsondergang. Deze locatie heeft een toffe landingsbaan waar je gewoon op mag, helemaal leuk voor foto’s natuurlijk. Met deze twee toppers kon dat niet anders dan een mega gezellige shoot worden! Kijk snel mee met deze shoot! Locatie: Vliegbasis Soesterberg

Erik & Marianne

Liefde

lees verder >

Hi, ik ben Astrid.
Gezelligheidsmens, enthousiast en dol op het gouden uurtje

Ik ben Astrid, het gezicht achter de camera. Ik ben 24 jaar, woon in Ede en in augustus 2022 ben ik zelf getrouwd en heb ik mogen ervaren hoe dat is, dat vond ik echt een feestje om te regelen.

Ik houd van gezelligheid en mensen om me heen. Maar met een avondje even helemaal niks, de kachel aan en een lekker theetje op de bank maak je me ook gelukkig. Verder houd ik van lekker buiten zijn, spelletjes doen, op reis gaan, avondjes met vrienden, ons huis inrichten en de meubels elke week weer een ander plekje geven (oeps!), lekker eten en kringlopen vind ik ook heerlijk.