Favorieten

Benieuwd naar mijn eerdere werk? Klik op een afbeelding hieronder om de galerij te bekijken!

Photography for free spirits & the wildly in love...

Gezin

Bruiloften

Liefde

Nieuw leven

Leon + Ellen

Wat waren wij blij met Astrid als fotografe op onze bruiloft! Wij hadden geen betere fotograaf kunnen bedenken. De foto’s zijn echt mooi geworden, ze had goede ideeën voor de foto’s tijdens de fotoshoot, maar heeft ook veel leuke spontane foto’s gemaakt van onder andere de gasten. Daarnaast is ze erg vrolijk en spontaan, wat goede sfeer met zich meebracht. Ook was de communicatie erg fijn, en was alles zoals afgesproken, erg betrouwbaar dus. Al met al zouden we haar aanraden!

"Wij hadden geen betere fotograaf kunnen bedenken"

Hermen + Renate

Astrid heeft onze bruiloft gefotografeerd afgelopen september en we zijn superblij dat we haar als fotograaf hadden! Ze heeft leuke ideeën en is heel fijn aanwezig. Ongemerkt heeft ze overal foto’s van gemaakt tijdens de dag. Tijdens golden hour nog een extra shoot gedaan, voor het mooie licht. We zijn heel erg blij met de foto’s! Mooie sfeer en kleuren. Ze zijn supermooi geworden!  

"Ongemerkt heeft ze overal foto’s van gemaakt tijdens de dag"

Ook jouw liefdesavontuur laten vastleggen?

- chris & julia

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse porta dignissim turpis, eget ornare lectus maximus at. Aliquam erat volutpat. Praesent sit amet nunc ut turpis pulvinar dignissim. 

Chris & Julia

ontdek mijn werkwijze >

Ik vind het heerlijk om op een bruiloft de hele dag mee te mogen en alles vast te leggen. Ik houd van spontane beelden, niet te geposeerd en vooral jullie vastleggen zoals jullie zijn. Daarnaast ga ik op zoek naar momenten die zo waardevol zijn om later op terug te kijken, momenten waar jullie niet eens door hadden dat die gebeurt zijn.

Wat ik belangrijk vind? Spontane, pure beelden, emotie en de details.

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Spreekt mijn stijl je aan?