Hermen & Renate

Bekijk de reacties

Laat een reactie achter

Een onwijs mooie, warme september bruiloft: wat een geluk! In september weet je het maar nooit, het kan nog een heerlijke zomerdag zijn maar het kan ook al richting de herfst gaan.. Gelukkig was het op de dag van Hermen en Renate stralend weer. We begonnen de dag bij Renate thuis, waar het gezellig druk was met veel familie. Hermen kwam Renate ophalen met een toffe witte kever als trouwauto. We maakten foto’s in gezellige stadse straatjes en nog een stukje natuur. Vervolgens ontvingen de daggasten (en dat waren er een hoop: wel 90!) het bruidspaar en werd er in een grote tuin geluncht. Hierna was het tijd om naar de kerk te gaan. Het diner en de feestavond vond plaats in Brasserie Buitenhuis in Valkenburg. Wat een geluk met het mooie ondergaande zonnetje, want toen konden wij mooi met het diner nog even wat foto’s maken tijdens het gouden uurtje. Genoten van deze prachtige dag, kijk lekker mee!

Haar en make-up: Le Chignon Bruidsstylist

Kerk: Adriaen Janzkerk

Locatie: Brasserie Buitenhuis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reacties

Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan hieronder het contactformulier in!

Spreekt mijn stijl je aan?